אופן ההכנה:
להפריד העלים מהגבעול ולקצוץ את הגבעול
לחמם השמן בסיר
לפצפץ זרעי הכמון (לשים בטמפ' שהזרעים מתחילים להיפתח…)
להוסיף שום ואז בצל
להוסיף הגבעולים עד שנהיים שקופים
להוסיף הגמבה
להוסיף פטריות
להוסיף מחצית קוביות האננס
להוסיף גרגירי חומוס (ללא הנוזלים)
להוסיף מלח, כורכום,צ'ילי ,כמון ופלפל לבן
להוסיף הנוזלים בשלבים – מי החומוס ומי הפטריות
לבשל ולערבב למספר דקות
לקצוץ את העלים לרצועות ברוחב 2 ס"מ ולהוסיף לבישול
להוסיף שאר האננס
להוסיף פטרוזיליה קצוצה
לתקן טעמים ולכבות
להגיש באהבה