מתכון קל ופשוט להכנת דאל -לכל חובבי הודו
  1 כף/ות שמן
1 כף/ות גהי
1 בצל – קצוץ
1 כפית/ות כמון
1 כוס/ות עדשים כתומות
3 שום – כתוש
1 ג'ינגר – מגורד
1 כפית/ות גראם מסאלה – שטוחה
קורט זרעי כוסברא
1 כפית/ות כמון
קורט כורכום ,פלפל לבן
1 כפית/ות מלח
אופן ההכנה:
לשים שמן ובצל בסיר
לפצפץ זרעי כמון
להוסיף שום וג'ינגר
להוסיף בצל עד שנהיה שקוף
להוסיף עדשים(לאחר ששטפנו)
להוסיף תבלינים ללא מלח
להוסיף 2 כוסות מים
להוסיף מלח לאחר רתיחה
להנמיך ל5 דקות
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לעזור לך לנווט ביעילות ולבצע פונקציות מסוימות. מידע מפורט על כל קובצי ה-Cookie תחת העדפות..
קובצי ה-Cookie המסווגים כ"הכרחיים" מאוחסנים בדפדפן שלך מכיוון שהם חיוניים להפעלת הפונקציונליות הבסיסית של האתר.
אנו משתמשים גם בקובצי Cookie של צד שלישי המסייעים לנו לנתח את אופן השימוש שלך באתר זה, לאחסן את ההעדפות שלך ולספק את התוכן והפרסומות הרלוונטיים לך. קובצי Cookie אלה יאוחסנו בדפדפן שלך רק בהסכמתך מראש.
באפשרותך לבחור להפעיל או להשבית חלק מקובצי ה-Cookie הללו או את כולם, אך השבתת חלקם עלולה להשפיע על חוויית הגלישה שלך.